counter

Γιώργος Κακοσαίος: Η απόφαση που πήρε και έκανε τη μητέρα του να στενοχωρηθεί

Γιώργος Κακοσαίος: Η απόφαση που πήρε και έκανε τη μητέρα του να στενοχωρηθεί
Γιώργος Κακοσαίος: Η απόφαση που πήρε και έκανε τη μητέρα του να στενοχωρηθεί

Στον Τάσο Ριζόπουλο και το Cosmoradio μίλησε ο Γιώργος Κακοσαίος. Όπως είπε ο νεαρός τραγουδιστής, με την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφήνοντας το ποδόσφαιρο, στεναχώρησε τη μητέρα του, Μαρία.

«Μέχρι τα 17 μου είχα στόχο να γίνω ποδοσφαιριστής, όχι τραγουδιστής. Έπαιζα τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Εκεί κάποια στιγμή άρχιζα να βαριέμαι, πήγαινα επειδή το ήθελε η μάνα μου. Τη στεναχώρησα που δεν το συνέχισα, γιατί ήταν συνέχεια δίπλα μου στους πάγκους, στις κερκίδες.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Kακοσαίος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή του έξοδο με την νέα του σύντροφο (Φωτογραφίες)

Ό,τι περνούσα το περνούσε. Για αυτό ήταν λίγο πιο δύσκολο για εκείνη. Αφιέρωνε τόσο πολύ χρόνο για μένα και ήταν δίπλα σε όλα τα αδέρφια μου και στον πατέρα μου. Δε ξέρω πως το κατάφερνε» είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

Όσον αφορά το πρώτο του τραγούδι που άκουσε να παίζεται στο ραδιόφωνο, ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Εννοείται ότι φοβήθηκα όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. Πάντα έχεις το άγχος να πάει καλά και το επόμενο βήμα, όποια δουλειά κι αν κάνεις. Το πρώτο τραγούδι μου που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν το «Η Μία». Ήμουν στην Αθήνα σε ένα γκαράζ, βάζω μπρος το αμάξι και πετυχαίνω εκεί το τραγούδι. Δεν είχε καλό σήμα, το πέτυχα στο τέλος».

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR