counter

Γιώργος Γρηγοριάδης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η σύζυγος του δημοσιογράφου

Γιώργος Γρηγοριάδης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η σύζυγος του δημοσιογράφου
Γιώργος Γρηγοριάδης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η σύζυγος του δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τον γνωρίσαμε ως ανταποκριτή της Θεσσαλονίκης, αλλά έχει παρουσιάσει και δικές του ενημερωτικές εκπομπές.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης γεννήθηκε την 1η Οκτώβρη του 1974, μεγάλωσε στην Αριδαία του νομού Πέλλας και είναι 49 ετών. Στην παιδική του ηλικία, ονειρευόταν να γίνει δικηγόρος ή γιατρός, όμως όταν ήταν 16 χρονών, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Οικογένεια

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα Ψηλομέση κι έχει δύο παιδιά

Γιώργος Γρηγοριάδης: Σπουδές

  • Από το 19994 μέχρι το 1996 σπούδασε Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό ΙΕΚ.
  • Το 1994 πήρε πτυχίο από ιδιωτική σχολή χειριστών ηλεκτρονικών υπολογιστών

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η δημοσιογραφία και η τηλεόραση

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης το 1998 ξεκίνησε να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΠΕΛΛΑ, ενώ στον ραδιοφωνικό σταθμό του ίδιου ομίλου είχε και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Την ίδια χρονιά και για 2 χρόνια δούλεψε ως ανταποκριτής του Star στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια έγινε ανταπροκριτής του ΑΝΤ1 για το δελτίο ειδήσεων, αλλά και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα".

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε με πολλές εκπομπές του ΑΝΤ1 όπως "Καλημέρα με τον ΑΝΤ1", "Με τα μάτια της Έλλης", "10 με 1 μαζί", κ.α.

Τον Αύγουστο του 2018 μετακόμισε στην Αθήνα ύστερα από πρόταση του Γιώργου Παπαδάκη και από τότε βρίσκεται μαζί του στο πλατό.

Έχει παρουσιάσει, επίσης, την καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλοκαίρι Μαζί" και μαζί με το Νίκο Ρογκάκο, τον Αντώνη Φουρλή, την Ηρώ Ράντου και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Στη συνέχεια παρουσίασε και το "Πρώτο Δελτίο" με την Ηρώ Ράντου στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου.

Γιώργος Γρηγοριάδης: ANT1 Media Lab

Οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab έχουν την τύχη να διδάσκονται τα μαθήματα Reporting, Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα και Έρευνα-Ρεπορτάζ από τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Instagram

Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @grigoriadisgiorgos

Photos: Instagram @grigoriadisgiorgos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR