counter

Γιώργος Γιαννιάς: Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την κηδεία του πατέρα του - "Αποχαιρετούμε τον άρχοντά μας"

Γιώργος Γιαννιάς: Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την κηδεία του πατέρα του - "Αποχαιρετούμε τον άρχοντά μας"
Γιώργος Γιαννιάς: Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την κηδεία του πατέρα του - "Αποχαιρετούμε τον άρχοντά μας"

Στο πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Γιαννιάς και η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος πατέρας του τραγουδιστή σε ηλικία 77 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Γιαννιάς με μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπέ μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και άλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα..πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα.. πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα..εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε..δάσκαλε μου, δυναμή μου, στηριγμα μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο.. Θα σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό..ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. Εγώ η μανούλα μας ο τσαμπίκος μας και η σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου..», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε επίσης! Γιώργoς Γιαννιάς: Η γνωριμία με την γυναίκα του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ο λόγος που δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στο Survivor

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά για την κηδεία του πατέρα του

Με νέα ανάρτηση στο Facebook ο Γιώργος Γιαννιάς ενημέρωσε πως η κηδεία του πατέρα του θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στη Ρόδο.

«Σάββατο 16/9 στις 13:00 αποχαιρετούμε τον έναν, τον μεγάλο, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο τον άρχοντά μας στη Ρόδο», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR