counter

Γιώργος Ασημακόπουλος: "Θα ήθελα να κάνω και εγώ ένα παιδί και συγκεκριμένα θα ήθελα κόρη"

Γιώργος Ασημακόπουλος: "Θα ήθελα να κάνω και εγώ ένα παιδί και συγκεκριμένα θα ήθελα κόρη"
Γιώργος Ασημακόπουλος: "Θα ήθελα να κάνω και εγώ ένα παιδί και συγκεκριμένα θα ήθελα κόρη"

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρει το άλλο του μισό και να κάνει ένα παιδί.

"Έχω μεγαλώσει σε μια δεμένη οικογένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή αν με αξιώσει ο Θεός να βρω το άλλο μου μισό και να κάνω και εγώ ένα παιδί και συγκεκριμένα θα ήθελα κόρη. Θα ήμουν πολύ χαζομπαμπάς θεωρώ. Δέχομαι φλερτ στα social media, φοβάμαι πλέον να ανοίξω τα βίντεο που μου στέλνουν. Μου αρέσει να φλερτάρω τετ α τετ και όχι πίσω από μια οθόνη" είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει "φάει" ποτέ χυλόπιτα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Aσημακόπουλος: Κατέβασε το παντελόνι του σε σοκάκι της Μυκόνου! Τι συνέβη;

Τι είναι, όμως, το σεξ για εκείνον;

"Το σεξ σε μια σχέση είναι το Α και το Ω, αν δεν υπάρχει αυτό τι να το κάνω; Στο σεξ πρέπει να υπάρχει χημεία και πάθος. Πρέπει από το πρώτο φιλί να ‘’ανάψουν’’ τα αίματα. Έχω φύγει από σχέση που είχα επειδή δεν είχαμε χημεία στο σεξ. Είμαι πολύ νέος, θέλω να χαρώ το σεξ" τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε επίσης πως είχε βρεθεί σε μια τοξική σχέση, όπου του έλεγε τι να ανεβάσει στα social media και με ποιον θα κάνει παρέα.

"Είμαι μόνος αυτή την περίοδο, αλλά αν έρθει κάτι καινούριο θα το δοκιμάσω. Όταν είχα βγάλει το τραγούδι μου, με έπαιρναν τηλέφωνο για να πάω να τραγουδήσω σε γάμους και πανηγύρια" πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όπως είπε, δεν θα μπορούσε να ξαναπάει στο "Survivor".

"Μου έκαναν πρόταση. Ασχολούμαι με τα καταστήματα ρούχων που έχω και φτιάχνω ένα νέο άρωμα" κατέληξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR