counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γνωριμία με την Δήμητρα Βαμβακούση & ο γάμος τους! "Η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί"

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γνωριμία με την Δήμητρα Βαμβακούση & ο γάμος τους! "Η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί"
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γνωριμία με την Δήμητρα Βαμβακούση & ο γάμος τους! "Η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί"

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 17/11 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Δήμητρα Βαμβακούση, στη γνωριμία τους αλλά και στον γάμο τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Η εξομολόγηση για τη Δήμητρα Βαμβακούση

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε και ήθελα γιατί και η Δήμητρα είχε έρθει από το εξωτερικό και μέχρι να έρθει και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον εδώ. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και μια φορά επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας, απλά τυχαίνει να είναι ο πνευματικός μας από κοινού», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, αλλά σε μια κοινή πορεία στη ζωή, όταν δύο άνθρωποι είναι κάτω από την ίδια στέγη και καλούνται να συμβιώσουν, σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής θα παίξει κάποιο ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να έρθουν και παιδιά. Ευτυχώς γνώρισα τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το αν θα επέλεγε την Δήμητρα Βαμβακούση για σύζυγό του, αν δεν είχαν τα ίδια πιστεύω στη θρησκεία.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του, "Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάταγμα"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου».

Τέλος, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτό που μου αγαπώ πολύ στην Δήμητρα είναι η καλοσύνη. Για εμένα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αυτό είναι κάτι που φεύγει όμως. Η ψυχή είναι κάτι άλλο. Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να είμαι μαζί της. Οι σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά. Είναι μια όμορφη σχέση».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR