counter

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει πως μετά τον γάμο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει πως μετά τον γάμο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει πως μετά τον γάμο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με κουμπάρο τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγες οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν το μοντέλο να είναι έγκυος κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι.

Δείτε επίσης - Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

 Ωστόσο, ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα «Real Life» αναφέρει πως είναι επίσημο και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση - Θα γίνουν πρώτη φορά γονείς; - Τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα;

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αντιμετώπισαν μία τεράστια δυσκολία και στεναχώρια, καθώς λίγες ώρες μετά το γάμο τους έφυγε απ’ τη ζωή πολύ αγαπημένη μητέρα του ηθοποιού.

 Αυτό το γεγονός σημάδεψε τη χαρά τους, αλλά η Δήμητρα Βαμβακούση στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν αρκετά συχνές.

Να αναφέρουμε πως όταν η Δήμητρα Βαμβακούση ρωτήθηκε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και είπε: «Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;» ενώ η Ειρήνη Κολιδά φάνηκε σίγουρη για την εγκυμοσύνη της λέγοντας στην κάμερα μετά τον γάμο του ζευγαριού: ««Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR