counter

Γιορτάζει 40 χρόνια καριέρας και επαναπροσδιορίζει... τα μπουζούκια! Τι ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα;

Γιορτάζει 40 χρόνια καριέρας και επαναπροσδιορίζει... τα μπουζούκια! Τι ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα;
Γιορτάζει 40 χρόνια καριέρας και επαναπροσδιορίζει... τα μπουζούκια! Τι ετοιμάζει για τον ερχόμενο χειμώνα;

Άννα Βίσση

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στους “Αγγέλους του Real” μίλησε η Άννα Βίσση, πριν λίγες ημέρες, ενώ βρισκόταν στη Σαντορίνη μαζί με τη Ναταλία Γερμανού, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Τα ανατρεπτικά σχέδια για τις εμφανίσεις του χειμώνα

Η διάσημη τραγουδίστρια για τις χειμερινές της εμφανίσεις στην Αθήνα ανέφερε: “Στην Αθήνα θα είμαι σε έναν χώρο, που τον ξέρετε. Βέβαια, θα του αλλάξω το όνομα, αλλά και τα… φώτα, όπως λέμε! Πέτυχα σε καλό επιχειρηματία, που γουστάρει να τα κάνει όλα αυτά. Ο χώρος είναι το “Κέντρο Αθηνών”, που πέρυσι φιλοξενούσε τον Δημήτρη Μητροπάνο. Τον φίλο μας, που πλέον μας γλυκοκοιτάει από επάνω”. Η Ελληνίδα star αποκάλυψε, μάλιστα, τη μεγάλη αλλαγή που επιφυλάσσει για αυτή τη σεζόν: “Έχω μια όρεξη πιο clubάτη φέτος. Δεν θέλω ούτε τραπέζια, ούτε λουλούδια, ούτε τίποτα. Θέλω να βλέπω όρθιο κόσμο που χορεύει”.

Όσο για τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το σχήμα, η Άννα Βίσση δήλωσε: “Δεν θα είμαι ακριβώς μόνη μου. Θα είμαι με μία παρέα που δεν μπορώ να την ονομάσω ακόμα, επειδή είμαστε στις κουβέντες. Έχω ένα πολύ ωραίο συγκρότημα που … φλερτάρω να “κλείσω” και μια πολύ ωραία τραγουδίστρια, που έχει κάνει πολλές επιτυχίες το καλοκαίρι. Όλα είναι με ερωτηματικό ακόμα. Πάντως, θα σταματήσουμε από το κέντρο περίπου στο τέλος του Γενάρη, για να κάνω πρόβες για τους Δαίμονες”. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο σχήμα είναι η νεαρή Demy και ο rapper Μηδενιστής.

Αναμνήσεις από 40 χρόνια καριέρας

H Άννα Βίσση, με αφορμή τη συζήτηση για τη φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία και το αν βρήκε χρόνο για διακοπές, έκανε και μια αναδρομή στις αναμνήσεις της από παλιότερα χρόνια: “Έκανα διακοπές φέτος! Άλλωστε έκανα πολύ λίγες εμφανίσεις. Για μένα 12 συναυλίες είναι… τίποτα. Στο Summer Tour 2009 έκανα γύρω στις 20 με 25 και πάλι λίγες ήταν! Εγώ, βασικά τραγουδάω από το 1973, περίπου όταν γεννηθήκατε εσείς ή μάλλον 10 χρόνια πριν γεννηθείτε… […] Τότε γυρνούσαμε την Ελλάδα, σαν μια παρέα. Εγώ, η Αλεξίου, ο Νταλάρας, ο Παπακωνσταντίνου, ο Γαργανουράκης, η Λιζέτα Νικολάου, η Τσανακλίδου, ο Αντώνης Βαρδής… Ήμασταν τέσσερις και μετά γινόταν άλλος συνδυασμός τεσσάρων. Χωρίς πλάκα, τότε μιλάμε για πολλές συναυλίες. 60 – 70 συναυλίες! Μη ρωτάτε, βέβαια, πού μέναμε και τι τρώγαμε. Έχω περάσει ωραία χρόνια”. Μάλιστα, γνωστή για το αυτοσαρκαστικό της humor, η Άννα Βίσση ανέφερε κάποια στιγμή, λόγω της πολυετούς πορείας της στη μουσική σκηνή: “Του χρόνου θα γιορτάσω καμιά σαρανταριά χρόνια καριέρας. […]  Σεβασμό θέλω! Παρ’ όλα αυτά δεν θέλω να με λέτε κυρία Άννα Βίσση”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή της Άννας Βίσση.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR