counter

Γιολάντα Μπαλαούρα: Η απάντηση της ηθοποιού για το απειλητικό μήνυμα στην μητέρα από την Πάτρα

Γιολάντα Μπαλαούρα: Η απάντηση της ηθοποιού για το απειλητικό μήνυμα στην μητέρα από την Πάτρα
Γιολάντα Μπαλαούρα: Η απάντηση της ηθοποιού για το απειλητικό μήνυμα στην μητέρα από την Πάτρα

Την απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνέχισε, χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Η κατηγορουμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη και τόνισε ότι οι γιατροί που κατέθεσαν στο ακροατήριο είπαν ψέματα.

Μάλιστα, η μητέρα από την Πάτρα κατά τη διάρκεια της απολογίας της έκανε μια αναφορά στην ηθοποιό, Γιολάντα Μπαλαούρα.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα.

«Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα που παίζει στο “Ναυάγιο” μου έγραψε “άντε κρεμάσου σίχαμα σου αξίζει θανατική ποινή”. Και άγνωστοι μας έστελναν. Είχαν στείλει και στον κ. Δασκαλάκη. Πέταγαν στο σπίτι πράγματα για να σπάσουν τα τζάμια. Για να πάμε στους δικηγόρο φορούσαμε κουκούλες. Στον Μάνο δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα στη δουλειά του. Κάποια στιγμή σήκωσα το τηλέφωνο και ήταν από την εκπομπή της κυρίας Κουτσελίνη. Με ρώτησε αν θέλω να τοποθετηθώ. Το ανέλαβε ο Μάνος και είπε "ναι" και με κάλεσαν και εμένα. Οι δικηγόροι μας είχαν πει να μην δώσουμε τη συνέντευξη. Έγινε η συνέντευξη και είπαμε ό,τι ήταν να πούμε. Αυτή η συνέντευξη ήταν όμως για να τη δει η αστυνομία», είπε η κατηγορούμενη.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την παρουσία της σε θεατρική πρεμιέρα, απάντησε σε αυτά που είπε η κατηγορούμενη.

Δείτε επίσης! Γιολάντα Μπαλαούρα: “Ήμουν 20 χρόνια σε σχέση και δεν το ήξερε κανείς”

Όσα είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα

«Έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ότι δημιουργούνται διάφοροι λογαριασμοί και στο Instagram και στο Facebook με το όνομά μου. Προφανώς κάποιος θα έστειλε στη συγκεκριμένη κυρία κάποιο μήνυμα από αυτούς τους λογαριασμούς. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Να είμαστε καλά. Ψυχική υγεία», είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR