counter

Γιατί τρία χρόνια μετά το ξύλο, οι δύο πρώην φιλήθηκαν δημόσια στο στόμα;

Γιατί τρία χρόνια μετά το ξύλο, οι δύο πρώην φιλήθηκαν δημόσια στο στόμα;
Γιατί τρία χρόνια μετά το ξύλο, οι δύο πρώην φιλήθηκαν δημόσια στο στόμα;

Rihanna

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Στη συνέντευξή της στην Οprah Winfrey πριν λίγες εβδομάδες, η Rihanna αποκάλεσε τον Chris Brown, τον έρωτα της ζωής της.

Χτες το βράδυ στα ΜΤV Video Music Awards, η 24χρονη τραγουδίστρια μάλλον βρήκε τον τρόπο να επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί.

Τη στιγμή που η τραγουδίστρια από τα Barbados κατέβαινε από τη σκηνή, έχοντας μόλις παραλάβει το βραβείο για το video clip της χρονιάς, ο Brown την σταμάτησε για να την συγχαρεί.

Οι κάμερες έπεσαν πάνω τους. Το κοινό πάγωσε. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που βλέπαμε μαζί το διάσημο ζευγάρι μετά το ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Brown.  Oι θεατές που βρίσκοταν στο Staples Center γύρισαν και τους κοίταξαν. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την συνέχεια... Χωρίς δεύτερη σκέψη, λες και το είχαν σχεδιάσει, το ζευγάρι  έδωσε ένα φιλί στα χείλη και ο Chris την αγκάλιασε από την μέση.
RihannaRihanna
Αυτές οι εικόνες, σύμφωνα με τους θαυμαστές των δύο popstars φουντώσαν τις φήμες ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Chris Brown εμφανίστηκε χτες χωρίς την εδώ και δύο χρόνια σύντροφό του,  Karrueche Tran και υποθέτουμε ότι η απουσία της δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Η Rihanna έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι έχει συγχωρήσει τον Chris, που την άφησε αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη το 2009 μετά από έντονο καβγά στο αυτοκίνητό του.

Και αν το "αυθόρμητο" φιλί τους έκανε τους θαυμαστές του ζευγαριού να ενθουσιαστούν που το αγαπημένο τους ζευγάρι είναι ξανά μαζί, οι οργανώσεις για την κακοποίηση γυναικών εκφράζουν πλέον ανοιχτά την δυσαρέσκειά  τους.

Η Vivienne Hayes, διευθύντρια μεγάλου κέντρου για την κακοποίηση γυναικών δήλωσε: "Η περίπτωση της Rihanna δείχνει την συναισθηματική δυσκολία που βιώνουν οι γυναίκες, που έχουν εγκλωβιστεί σε μια σχέση βίας. Όποιος και αν ήταν ο λόγος της διαφωνίας, ο Brown επέλεξε να χειροδικήσει. Πρέπει η κοινωνία να σταματήσει να θεωρεί λογικές τέτοιες συμπεριφορές".


Και μπορεί η προσωπική ζωή των δύο stars να δέχεται αρνητική κριτική, τα επαγγελματικά τους πάνε από το καλό στο καλύτερο. H Rihanna χτες το βράδυ παρέλαβε το βραβείο για το video clip της χρονιάς, ενώ ο Chris έφυγε με τα βραβεία του καλύτερου video από άντρα καλλιτέχνη, αλλά και καλύτερης χορογραφίας σε video από άντρα καλλιτέχνη.


Δείτε την Riri με καινούριο look να ερμηνεύει το νέο της single "Cockiness (Love It)", αλλά και το "We Found Love" στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2012.





FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR