counter

Γιατί ανέβαλλαν τη βάφτιση του γιου τους;

Γιατί ανέβαλλαν τη βάφτιση του γιου τους;
Γιατί ανέβαλλαν τη βάφτιση του γιου τους;

Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά αυτή την περίοδο διανύει μια ήρεμη και δημιουργική φάση στη ζωή της. Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στον 2,5 χρόνων γιο της, Διονύση, στον 9 μηνών αβάπτιστο μπέμπη της και στο νέο της επαγγελματικό βήμα, την συγγραφή ενός βιβλίου.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ενώ το ζευγάρι είχε προγραμματίσει την βάπτιση του μικρού για τις αρχές Οκτωβρίου σε κλειστό κύκλο, αποφάσισε να μην γίνει το φθινόπωρο, αλλά την άνοιξη του 2013.

Βέβαια, όσο κι αν το ζευγάρι θέλει να γίνει σε κλειστό κύκλο, οι προετοιμασίες θα γίνουν είτε για πολλά είτε για λίγα άτομα. Άρα όλο αυτό το γλυκό τρέξιμο μαζί με τη φροντίδα των δύο παιδιών και το βιβλίο που η Ράνια έχει στα σκαριά καθυστερούν το γεγονός, δεν προλάβαινε να τα οργανώσει.

Η βάφτισή του μικρότερου γιου της θα γίνει αφού έχει σβήσει το πρώτο του κεράκι, αφού γεννήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2011.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε χτες στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου και μίλησε μεταξύ άλλων για το βιβλίο που ετοιμάζει, λέγοντας χαρακτηριστικά "ίσως αυτή η καινούργια αγάπη να ξεπεράσει αυτή της τηλεόρασης"

Δείτε το video.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR