counter

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άρη Μακρή & Άννα Μαρία Βέλλη: "Εμένα με βάζει σε υποψίες η στάση της"

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άρη Μακρή & Άννα Μαρία Βέλλη: "Εμένα με βάζει σε υποψίες η στάση της"
Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άρη Μακρή & Άννα Μαρία Βέλλη: "Εμένα με βάζει σε υποψίες η στάση της"

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου" και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αρχικά για το θέμα του Άρη Μακρή με την Άννα Μαρία Βέλλη.

"Δε ξέρω τι ισχύει. Δεν είμαι σίγουρος. Πάντα βέβαια σε μια σχέση ευθύνονται και οι δυο, είτε γιατί ο ένας δε δίνει την κατάλληλη αξία στον εαυτό του και συνεχίζει με έναν άνθρωπο που μπορεί να του κάνει κακό, είτε γιατί ο άλλος έχει κάποια θέματα και δεν τα έχει λύσει με κάποιον ειδικό. 

Δε μπορώ όμως να γίνω συγκεκριμένος, γιατί δε ξέρω καθόλου την κατάσταση. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει ο Άρης και αυτή τη στιγμή να αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα για όλα αυτά που έγιναν. 

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Kαρκάς για Aννα Mαρία Bέλλη: "Κάθε φορά που πέφτουν οι followers επαναφέρει το θέμα για να ακουστεί το όνομά της"

Εμένα με βάζει σε υποψίες. Ένας άνθρωπος, όταν του έχουν κάνει κάτι, συνήθως λέει απευθείας ποιος κατηγορεί και δεν πηγαίνει στην τηλεόραση. Θα προτιμήσει να πάει στις αρχές και να τα λύσει νομικά τα θέματα, αν είναι τόσο επιβαρυμένη από αυτό το παρελθόν που έζησε με αυτό τον άνθρωπο" είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Σχετικά με τη Eurovision και το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σχολίασε: "Το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι είναι τραγωδία. Σαν κομμάτι είναι απαίσιο. Αλλά είναι πολύ έξυπνο για τη Eurovision. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας φέρει την πρωτιά αυτό το κομμάτι, μη τρελαθούμε τώρα… Είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο κομμάτι, σχολιάζεται συνέχεια, κατάφερε και έκανε 3 εκ. views σε έναν μήνα, μπράβο, αλλά δεν παύει να είναι ένα απαίσιο, για μένα προσωπικά, κομμάτι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR