counter

Γιάννης Σπαλιάρας: "Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση για το Survivor All Star"

Γιάννης Σπαλιάρας: "Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση για το Survivor All Star"
Γιάννης Σπαλιάρας: "Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση για το Survivor All Star"

 Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που αρνήθηκε να πάρει μέρος στο Survivor all Star.

Διαβάστε επίσης - Γιάννης Σπαλιάρας: Το απίστευτο ποσό που έχει πάρει από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου

Θεατρικά θα τολμούσες κάτι;

Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 2004. Έχω περάσει από 12 σίριαλ στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό. Από την πρώτη χρονιά που άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός, άρχισα να δέχομαι προτάσεις για θέατρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη μέσα μου να το κάνω. Δεν είναι ότι το φοβήθηκα. Σίγουρα ο πρώτος μου θεατρικός ρόλος δεν θα ήταν αρχαία τραγωδία. Θα έκανα κάτι που να μπορώ να υποστηρίξω. Δεν ντρέπομαι όμως να πω ότι δεν έχω θεατρική παιδεία, γι’ αυτό δεν είναι κάτι που το έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι λειτουργώ εγώ. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα απλά για τα λεφτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που αρνήθηκα την πρόταση του «Survivor All Star».

Το παρακολούθησες φέτος το «All Star»;

Εντάξει, δεν το παρακολούθησα φανατικά. Είδα στην αρχή και για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα καλύτερο και από άποψη τηλεθέασης και σαν πρόγραμμα. Υπήρχε μεγάλη προσμονή, έλεγαν ότι θα αγγίξουν και τα νούμερα του πρώτου «Survivor», που έκανε 80%. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Δεν θεωρώ ότι ακόμη και εγώ και ο Ντάνος να πηγαίναμε, θα έφτανε το 80%. Ήμασταν ένα γκρουπ ανθρώπων που είχε ενδιαφέρον, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο ξεχωριστοί. Ήμασταν τυχεροί που ήμασταν στο πρώτο «Survivor», όποιοι και να ήταν τότε, όπως και στο πρώτο «Big Brother», θα γινόταν αυτή η επιτυχία.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR