counter

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αποκάλυψε γιατί δεν βρισκόταν στη σκηνή του J2US τη στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησής του

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αποκάλυψε γιατί δεν βρισκόταν στη σκηνή του J2US τη στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησής του
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αποκάλυψε γιατί δεν βρισκόταν στη σκηνή του J2US τη στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησής του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό J2US. Τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ωστόσο στη σκηνή του μουσικού σόου βρισκόταν μόνη της η Ειρήνη Μερκούρη, καθώς από το πλευρό της απουσίαζε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος με μακροσκελή του ανάρτηση το πρωί της Κυριακής εξήγησε τον λόγο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη και όλη την παραγωγή του J2US για τη συμμετοχή. Τέλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σχολίασε τα όσα του είπαν οι κριτές για τις δύο του εμφανίσεις, ενώ αποκάλυψε πως θα βρεθεί κανονικά στον τελικό του J2US.

Διαβάστε επίσης: Just the twο οf Us: Αυτό είναι το ζευγάρι που απoχώρησε στο 15ο live

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για εάν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και το κλείδωσαν και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό !!! Όπως που είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, η κουραση να με καταβαλει , και να ΜΗΝ μπορεσω να βγαλω , συνολικα και στα 2 τραγουδια το 100% απο αυτο που θα μπορουσα.

Ειλικρινά έκλειναν τα ματια μου, και δεν ειχε να κανει ουτε με την εκπομπη, ουτε με την παραγωγή, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. Αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειας Ισα Ισα, που ο Νικος ολο αυτο τον καιρο που ήμουνα στο παιχνιδι, μου φέρθηκε αψογα, μου ειναι πολυ συμπαθης, και αυτη την στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ SHOW POY ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΗΖΩ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SUPER -DUPER ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΣΥΜΦΟΝΩ, ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΑΚΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ¨ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ. ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ . ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!!. ΤΟ " MANIAC ' ΕIΝΑ ENA ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ KATA ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ. ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ, ΕΚΑΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ' ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΕΒΗΚΑ 3 ΟΚΤΑΒΕΣ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΙΡΗΝΗ, ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ' ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ' ΑΜΕΣΩΣ.

ΤΩΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ' ΑΜΕΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ' ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ DΝΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ' ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ' ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΧ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ. . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ, ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 10αρια. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ !! ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΣΥ ΣΑΦΗΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΠΛΗΚΤΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΤΡΑ, ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ, ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ' JUST '' ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΟΝ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Photo Credits: Instagram -  j2us_gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR