counter

Γιάννης Μανιάτης: Η ζωή του "παρεξηγημένου" άσσου των γηπέδων

Γιάννης Μανιάτης: Η ζωή του "παρεξηγημένου" άσσου των γηπέδων
Γιάννης Μανιάτης: Η ζωή του "παρεξηγημένου" άσσου των γηπέδων

Ένα σύντομο ζουμ στη ζωή του Αμυντικού του Ολυμπιακού εξηγεί γιατί ο Γιάννης Μανιάτης δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής, αλλά ένας ξεχωριστός επαγγελματίας και ένας τρυφερός σύντροφος. Ο Γιάννης Μανιάτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηνιόχου Λιβαδειάς και στη συνέχεια στον Αθλητικό Σύλλογο Αράχωβας Παρνασσός.

Το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί, έτσι λίγο αργότερα παίρνει μετεγγραφή για τον Πανιώνιο, ενώ λίγο μετά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική το 2005 στον εντός έδρας αγώνα εναντίον του ΟΦΗ και σιγά σιγά καθιερώνεται στη βασική.

Βασικό στέλεχος της ομάδας του Πανιώνιου, που με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν τερμάτισε δύο συνεχόμενες περιόδους στην Πέμπτη θέση και αγωνίστηκε σε κύπελο ΟΥΕΦΑ και Ιντερτόρο, δεν σταμάτησε να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, οι οποίες προσέλκυσαν και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Στην ομάδα μπήκε το 2001 έναντι 800.000 ευρώ. Παντρεμένος με την Ιωάννα Γαλλή από το 2012, μοιράζεται μία πολύ όμορφη σχέση μέχρι σήμερα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR