counter

Για χαρούμενες μαμάδες

Για χαρούμενες μαμάδες
Για χαρούμενες μαμάδες

Βάσω Κολλιδά

Γεια σας Vashionistes μου,

Τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι να είναι γεμάτα όμορφες στιγμές για όλους σας. Εγώ, θα τα ζήσω για πρώτη φορά ως μητέρα και δεν σας κρύβω ότι καιρό πριν έρθουν, ο γιος μου είχε φέρει στο σπίτι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα απλά και μόνο με την παρουσία του.

Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκαν οι όμορφες ιδέες που πήρα από την επίσκεψή μου σε ένα νέο site που μπορώ να πω ότι κέρδισε το ενδιαφέρον μου ως νέα μαμά. Το happymom.gr. Aναζητώντας χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις για να κάνω ομορφότερα τα Χριστούγεννα του μικρού μου στο σπίτι αλλά και για να τον φροντίζω καλύτερα διάβασα άρθρα που κέρδισαν το ενδιαφέρον μου. Σερφάροντας στη σελίδα του happymom.gr διάβασα άρθρα με τίτλους "Πώς νιώθει τις γιορτές" , "Πώς να το ντύσω το χειμώνα;", "Tα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού" (ό,τι πρέπει για τη φάση που διανύω ως μητέρα αυτή τη στιγμή) αλλά και το "Γιορτινή και… υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι!" που με κέρδισαν και ανατρέχω για να τα διαβάζω ξανά και ξανά.

Επισκεφθείτε τη σελίδα και θα δείτε ότι θα αποκομίσετε πολλές χρήσιμες και έξυπνες ιδέες για να κάνετε τη ζωή του μωρού αλλά και τη δική σας, καλύτερη!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR