counter

Για ποιο λόγο είναι ικανός ακόμη και να σκοτώσει (Video)

Για ποιο λόγο είναι ικανός ακόμη και να σκοτώσει (Video)
Για ποιο λόγο είναι ικανός ακόμη και να σκοτώσει (Video)

Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης μπορεί να δείχνει ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος, όμως όπως παραδέχεται ο ίδιος όταν βρεθεί κάποιος που θα του "πατήσει τον κάλο" γίνεται ένας άλλος άνθρωπος!

Η "αχίλλειος πτέρνα" του Θοδωρή Αθερίδη είναι ένα κόμπλεξ που έχει από μικρό παιδί και το αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο "Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει κόμπλεξ με την εξουσία και αποκάλυψε: "Όσες φορές συμβαίνει αυτό γίνεται κάτι βαθύτερο μέσα μου, έχω ένα κόμπλεξ από την εφηβεία μου με την εξουσία. Δηλαδή, αν είσαι θεσμικά σε κατώτερη θέση από εμένα όσο και να με βρίζεις όσο και να με κάνεις δεν με πειράζει, γιατί θεωρώ ότι κάτι διεκδικείς κάτι προσπαθείς να κάνεις. Αν όμως έχεις εξουσία, αν έχεις ισχυρότερη θέση από μένα και προσπαθείς με κάποιο τρόπο να μου επιβάλλεις κάτι μπορώ να σε σκοτώσω".

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει τόσο μεγάλο θέμα με την εξουσία που όπως δηλώνει μπορεί να φτάσει και σε ακραίες καταστάσεις: "Προτιμώ να πεθάνω από το να κερδίσεις" καταλήγει.  

  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR