counter

Για ένα 24ωρο στην Αθήνα με τους " Ίκαρους"

Για ένα 24ωρο στην Αθήνα με τους " Ίκαρους"
Για ένα 24ωρο στην Αθήνα με τους " Ίκαρους"

Ο αγώνας μπάσκετ ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 17.00. Οι  αποστολές των ομάδων, όταν παίζουν εκτός έδρας, ταξιδεύουν από την προηγούμενη μέρα συνήθως έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκουραστούν λίγο, να δουν βίντεο και στη συνέχεια να αναμετρηθούν με την αντίπαλη  ομάδα.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν στην Αθήνα αποφάσισα να ακολουθήσω την αποστολή, μόνο στο πούλμαν φυσικά, γιατί οπουδήποτε αλλού απαγορεύεται, κι έτσι να μπορέσω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα που τόσο πολύ μου λείπουν!!! Πρέπει να σας πω ότι μέσα σε ούτε ένα εικοσιτετράωρο, από τη στιγμή που με άφησε το λεωφορείο το βράδυ μέχρι την επόμενη μέρα στις 16.00 συνάντησα 9 πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους και μέσα σε λίγες ώρες προσπαθήσαμε να πούμε όσα δε λέγονται από το τηλέφωνο.

Όλοι μου έλεγαν… θα ταλαιπωρηθείς τόσο πολύ να πας και να έρθεις 1500 χιλιόμετρα για μια μέρα στην ουσία. Και σκεφτόμουν… αν εγώ ταλαιπωρηθώ τι να πουν κι αυτά τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ που εκτός από το ταξίδι πρέπει να αγωνιστούν και σκληρά για να κερδίσει η ομάδα τους;

Πρέπει να σας πω ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου!!! Γέμισα τις μπαταρίες μου από την αγάπη των φίλων και των συγγενών μου!!! Επίσης εκτίμησα για ακόμα μια φορά το σκληρό έργο που επιτελούν όλοι οι αθλητές και τους θαύμασα γι’ αυτό!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR