counter

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη
Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και η νεογέννητη κόρη της χαίρουν άκρας υγείας.

Θυμίζουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο επίσης ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σύρο, τον Αύγουστο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Φιλαρέτη Kομνηνού: Η στιγμή που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Στις 7 Αυγούστου 2023 η Δανάη Μιχαλάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ανήμερα των γενεθλίων της, αλλά και τη επετείου γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Μιλώντας για το πώς έγινε η πρόταση γάμου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει: «Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει.

Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR