counter

Γέννησε Ελληνίδα ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Γέννησε Ελληνίδα ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο
Γέννησε Ελληνίδα ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός, Μένια Μαθιουδάκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του ΑΝΤ1 “Μπρούσκο” και “Ρουά Ματ” έγινε μαμά για πρώτη φορά και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Δημήτρη Βουρλιώτη.

Η Μένια Μαθιουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ζει μοναδικές στιγμές.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Μένια, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο.

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου αντικρίζοντας το δικό μου θαυματάκι!!! Σίγουρα αυτή η μέρα γίνεται ακόμα πιο μοναδική αφού δεν έλειπαν η αγάπη και οι ευχές από τους αγαπημένους μας ανθρώπους και φυσικά η ολοκληρωμένη φροντίδα και η υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ που ήταν απαραίτητη! Σας ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα! Επίσης, η καλύτερη μαία και φίλη μου ήταν δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι, να με καθησυχάζει και να με ενημερώνει σε ο, τι χρειάζομαι, @alexandra_sarma, σ ευχαριστώ πολύ για όλα! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @dr_komis που με τη πολύτιμη εμπειρία του και το χαρακτήρα του άκουγε όλες μου τις ανησυχίες και με έκανε να νιώθω εμπιστοσύνη και ασφάλεια μένοντας δίπλα μου μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δεν υπάρχουν οι λέξεις εκείνες που θα μπορούσαν να αποτυπώσουν τα συναισθήματά μου! Απλά μαγικό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μένια Μαθιουδάκη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μένια Μαθιουδάκη και ο αγαπημένος της Δημήτρης Βουρλιώτης παντρευτήκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές Μαΐου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR