counter

Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Η ηλικία της και η εντυπωσιακή τούρτα

Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Η ηλικία της και η εντυπωσιακή τούρτα
Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη: Η ηλικία της και η εντυπωσιακή τούρτα

Τα γενέθλιά της είχε η Ιωάννα Τούνη χθες.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έκλεισε τα 27 και γιόρτασε την ημέρα με ένα λαμπερό πάρτι στη Χαλκιδική, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.  

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή διώροφη τούρτα της και έγραψε:  “27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ”

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη αλλά και βίντεο από το πάρτι: 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR