counter

Γενέθλια για την Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Γενέθλια για την Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο
Γενέθλια για την Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα 13/7 η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας πέρασε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από την παραλία, όπου πόζαρε με μια τεράστια ανθοδέσμη αλλά και αγκαλιά με τον σύντροφό της, σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Είναι άλλωστε γνωστό πως η ίδια θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μας έχει δείξει ποτέ τον αγαπημένο της.

Ρίξτε μια ματιά! Δήμητρα Αλεξανδράκη σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή…"

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της, έλαμπε από ευτυχία και όπως έγραψε: «#birthdaygirl #33 July 13. Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου είσαι εσύ ! Δεν θέλω τίποτα περισσότερο ! Υγεία να έχουμε όλοι».

Για την προσωπική της ζωή και την δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δηλώσει: «Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο που είμαι κι έχουμε τα την Άιζα και την Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει. Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για το να κάνει ένα παιδί.

Από τη μία έχω πει: “Ναι, άντε να κάνουμε”, αλλά μετά με πιάνει και λέω “όχι, όχι νομίζω πως δεν”. Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου. Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @dimitraalexandraki1

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR