counter

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα
Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα

Τρισευτυχισμένη είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγό της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αφού πριν λίγες ώρες κράτησαν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους.

Δείτε επίσης - Φωτεινή Αθερίδου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα - "Τον είχα ερωτευτεί και ήμουν στα πατώματα"

Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega ενώ η ηθοποιός δημοσίευσε λίγο αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.

 Φωτεινή Αθερίδου - Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μακροσκελές μήνυμα

«5/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν!» έγραψε στην ανάρτησή της η Φωτεινή Αθερίδου.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες της Φωτεινή Αθερίδου με τον νεογέννητο γιο της:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR