counter

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το επάγγελμα του, το βιογραφικό και η γνωριμία με την Εύα Καϊλή

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το επάγγελμα του, το βιογραφικό και η γνωριμία με την Εύα Καϊλή
Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το επάγγελμα του, το βιογραφικό και η γνωριμία με την Εύα Καϊλή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι μετά την Εύα Καϊλή, συνελήφθη και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι για το Κατάρ Gate. Αναζητήσεις για το επάγγελμα, το βιογραφικό αλλά και το παιδί που έχουν μαζί είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνον. 

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το επάγγελμα και το βιογραφικό του

  • Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι συνεργάτης της ομάδας S&D, έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι ιστιοπλόος.
  • Έχει καταγωγή από την Ιταλία και έχει εργαστεί ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

  • Με την Εύα Καϊλή είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι δύο ετών, την Αριάδνη.
  • Η Ευρωβουλευτής και ο Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της δουλειάς. 

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή: Η πρώτη της αντίδραση μετά τη σύλληψη - "Είμαι αθώα"

Η Εύα Καϊλή μάλιστα, έχει πει για τον σύζυγό της σε παλαιότερη συνέντευξη:

"Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα".

Για τον ερχομό της κόρης της, ανέφερε: 

«Για εμάς ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο. Μια τεράστια ευτυχία», είπε η Εύα Καϊλή στο protothema.gr, ενώ αποκάλυψε πως ωρίμασε μέσα της η ιδέα της εγκυμοσύνης: «Το ξεκίνημα  ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου , το 2019. Την πρώτη καραντίνα, την οποία περάσαμε μαζί , στην Αθήνα», είπε, για να συμπληρώσει ότι τώρα καταλαβαίνει πόσο «ηρωικό» είναι να μεγαλώνουν οι μητέρες παιδιά, «ειδικά όταν είναι μόνες». 

Η ίδια συμπλήρωσε ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από την Κρήτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR