counter

Εύα Καϊλή: Αποκάλυψε πως έρχεται στην Ελλάδα, "Έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας"

Εύα Καϊλή: Αποκάλυψε πως έρχεται στην Ελλάδα, "Έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας"
Εύα Καϊλή: Αποκάλυψε πως έρχεται στην Ελλάδα, "Έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας"

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Έλλη Αυξεντίου μίλησε η Εύα Καϊλή. Η Ευρωβουλευτής δήλωσε πως σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως πλέον έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

Διαβάστε επίσης!  Εύα Καϊλή: Η πρώτη εμφάνιση σε ελληνικό μέσο μετά την αποφυλάκισή της και η δήλωσή της

Όσα δήλωσε η Εύα Καϊλή

«Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις  αναφέροντας μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις:

– Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα.

– Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.

– Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας, χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις.

– Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες.

Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι», δήλωσε η Εύα Καϊλή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR