counter

Fipster: Απαντά για το Waterboom Festival! "Δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος"

Fipster: Απαντά για το Waterboom Festival! "Δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος"
Fipster: Απαντά για το Waterboom Festival! "Δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος"

Το απόγευμα της Πέμπτης 23/6 πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Waterboom Festival.

Το “παρών” έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Sidarta, ο Trannos, o Rack, o Toquel, o Light, η Ελένη Φουρέιρα, ο FY, ο Ricta, ο Saske, ο Fly Lo και διασκέδασαν τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της διοργάνωσης άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα ανάμεσα στο πλήθος και κυρίως σε έφηβα παιδιά σκορπίζοντας τον τρόμο.

Ο Fipster ο οποίος βρισκόταν εκεί μέσα από μερικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τι συνέβη στο Waterboom Festival.

Ρίξτε μια ματιά! Waterboom Festival: Η ανακοίνωση της διοργάνωσης μετά τις σκηνές πανικού με τα δακρυγόνα

Όσα είπε ο Fipster για το Waterboom Festival

«Έχω διαβάσει από χθες το βράδυ τα μηνύματά σας και σήμερα εμείς καταλάβαμε περισσότερο τι έγινε με τα δακρυγόνα στο WaterBoom. Εγώ προσωπικά βρισκόμουν πίσω από το backstage και δεν είχαμε εικόνα ούτε της σκηνής, ούτε του κόσμου κάτω. Δεν έβλεπα εγώ δηλαδή εκεί πέρα. Την ώρα που έγινε αυτό και μετά, δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δηλαδή δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι έγινε αυτό, δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος. Συνεχίστηκε κανονικά, οπότε ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει.

Φυσικά και προφανώς καταδικάζω οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια. Το θεωρώ απαράδεκτο, από όπου κι αν προέρχεται σε όποιον χώρο και αν είναι. Είναι τραγικό αυτό που έγινε χθες. Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Ειδικότερα σε ένα φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15, 16 ετών, αυτός ήταν ο μέσος όρος ηλικίας. Είναι πραγματικά απαράδεκτο, δεν ξέρω τι πήγε λάθος και από ποιον πήγε λάθος. Δεν ξέρω αν η παραγωγή έπραξε σωστά ή όχι. Δεν είμαι ο αρμόδιος, δεν ξέρω. Πραγματικά εγώ πήγα εκεί, πήρα ένα βραβείο. Μετά είχα μια δουλειά μόνο στο backstage όπου δεν είχα εικόνα της σκηνής. Εγώ δεν είδα το WaterBoom. Δεν είδα τι συνέβαινε εκεί πέρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα παιδιά που ήταν εκεί να είναι όλα καλά τώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω τον πανικό που πέρασαν τα παιδιά. Πραγματικά είναι σοκαριστικό, απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά ο Fipster.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Fipster:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @fipsterr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR