counter

Φάνης Λαμπρόπουλος: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο του

Φάνης Λαμπρόπουλος: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο του
Φάνης Λαμπρόπουλος: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο του

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων  αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του.

Διαβάστε επίσης! Φάνης Λαμπρόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Φάνης Λαμπρόπουλος – Το όνομα που θα δώσει στον γιο του

«Όλα τα μωρά μου μοιάζουν. Είναι καραφλά, στρουμπουλά, είναι σαν και εμένα. Μόλις μεγαλώσουν μοιάζουν στη μητέρα τους. Τώρα αρχίζει η μάχη, αλλά όλα καλά και η σύζυγος καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολλά φιλιά σε όλη την ομάδα. Αν μπορεί το παιδί να τα πάρει όλα από τη μητέρα του, θα ήταν καλή υπόθεση. Έχω συμπληρώσει τρία milestones που θέλουν οι γονείς μας. Στην αρχή σου λένε πότε θα παντρευτείς, μετά ποτέ θα κάνεις ένα παιδί, μετά πότε θα κάνεις άλλο ένα να έχει παρέα. Τι άλλο να ζητήσουν; Δεν έχει κάτι άλλο τώρα.

Το έχουμε συζητήσει με την μικρή, να δούμε τι θα γίνει όταν θα πάμε σπίτι τώρα. Στο θεωρητικό είναι μια χαρά. Είναι κάτι που το θέλαμε. Είναι φοβερή χαρά… Έχω σκεφτεί όνομα, θα πάρει το όνομα του παππού. Θα τον πούμε Λάμπρο. Λάμπρος Λαμπρόπουλος. Έτσι τον λένε τον παππού, δεν είναι από Κύπρο. Τι να κάνουμε; Αγαπάμε τον παππού πολύ τώρα, δεν γίνεται. Μας αρέσει, ωραίο είναι. Εντάξει, πατέρα, τι να κάνω; Έναν σε έχω και εσένα», δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR