counter

Φαίη Σκορδά: Το παρασκήνιο της αντίδρασης του Γιώργου Νταλάρα - "Οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα"

Φαίη Σκορδά: Το παρασκήνιο της αντίδρασης του Γιώργου Νταλάρα - "Οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα"
Φαίη Σκορδά: Το παρασκήνιο της αντίδρασης του Γιώργου Νταλάρα - "Οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα"

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (26/02) είχε νέο επεισόδιο με τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού Δημήτρη Καρρά και από έξω τον περίμεναν και πάλι οι τηλεοπτικές κάμερες για μια δήλωση.

"Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας και αποχώρησε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης (27/02) στο "Fay’s time" η Φαίη Σκορδά - η οποία αρνήθηκε να προβάλλει το συγκεκριμένο απόσπασμα - πριν την δήλωση του αυτή, προηγήθηκε ένα παρασκήνιο που δεν έγινε γνωστό.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Nταλάρας σε δημοσιογράφoυς: "Συνεχίστε, μπράβο, θα χαίρονται οι δικοί σας με αυτό που κάνετε"

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο Γιώργος Νταλάρας είχε ζητήσει από πριν να μην κάνει δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω.

"Για τις αντιδράσεις και το πώς μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους... Οφείλω τώρα να διευκρινήσω κάποια πράγματα. Είχα και τις αντιδράσεις μου εγώ η ίδια για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Νταλάρας τους δημοσιογράφους. Οφείλω να πω δυο πράγματα και το λέω στους συναδέλφους μου μέσα από την καρδιά μου και να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι είναι αυτό μομφή για το πώς ο καθένας κάνει τη δουλειά του. 

Αλλά δεν είναι δυνατόν εγώ να μην πω ότι κάποια στιγμή ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Αυτός νομίζω είναι ο σωστός τρόπος. 

Ο ίδιος απάντησε πως δεν θελει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις μετά, γιατί "εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο". Άρα λοιπόν δεν είναι έτσι απλό. Οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να τον ρωτήσουν. Δε θέλω να την δούμε καθόλου αυτή την αντίδραση. Εμείς πήγαμε να καλύψουμε το ρεπορτάζ, στείλαμε κάμερα. Από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε και το είπε ξεκάθαρα πως δε θέλει να απαντήσει, δεν μπορείς να τον κυνηγάς" είπε η Φαίη Σκορδά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR