counter

Φαίη Σκορδά: Στυλάτη και σε άψογη φόρμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη

Φαίη Σκορδά: Στυλάτη και σε άψογη φόρμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη
Φαίη Σκορδά: Στυλάτη και σε άψογη φόρμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη

Φαίη Σκορδά

Τι κι αν είναι έγκυος; Η Φαίη Σκορδά δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη της και απολαμβάνει την κάθε μέρα της εγκυμοσύνης της χωρίς να την επηρεάζει η κοιλίτσα που φουσκώνει ή τα ελάχιστα κιλά που έχει πάρει για χάρη του μωρού της.

Για τις περισσότερες γυναίκες η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι και η πιο ευχάριστη καθώς οι περισσότερες αγχώνονται με το βάρος και αισθάνονται ότι δεν είναι θελκτικές και όμορφες βλέποντας τα ρούχα να μην τους μπαίνουν.

Η Φαίη Σκορδά όμως, δεν πτοείται και όπως έχει πει και στο παρελθόν, τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι τα ωραιότερα της ζωής της. Ο φωτογραφικός φακός του You την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια που περιπλανήθηκε στην αγορά της Γλυφάδας για να αγοράσει γλυκά καθώς θα πήγαινε στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Αλέξανδρου Χατζηνικολάου, του γιου του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη.

Η παρουσιάστρια έχει φροντίσει από την πρώτη κιόλας μέρα της εγκυμοσύνης της να προσέχει τη διατροφή της για να διατηρήσει τη φόρμα της και το στυλ της. Με ένα φόρεμα κοντό και μπότες σε συνδυασμό με μαύρες κάλτσες τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Το στυλ της παραμένει άψογο ακόμα και με την κοιλίτσα φουσκωμένη. Τα καλλίγραμμα πόδια της κλέβουν την παράσταση και το χαμόγελο της παραμένει λαμπερό.

Η διατροφή της είναι ισορροπημένη και φροντίζει να μη στερείται τίποτα, ούτε το κόκκινο κρέας. Η ίδια προτιμά το ημιάπαχο γάλα, άφθονα φρούτα και λαχανικά, βραστά κολοκυθάκια, καρότα και πατάτες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR