counter

Φαίη Σκορδά σε Μαρία Φραγκάκη: "Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος μην έρθεις σε εμένα;"

Τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή “Happy Day” σχολίασαν το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά και η παρέα της στοFay’s Time”. Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη αναφέρθηκαν στην απόφαση τους να αποχωρήσουν από το Open.  

Η Φαίη Σκορδά τότε θέλησε να ρωτήσει τη συνεργάτιδά της αν ισχύει ότι έκανε συζητήσεις και με άλλο κανάλι και εκεί της είπαν με την δεχθεί την πρότασή της.

Διαβάστε επίσης - Καινούργιου για Σκορδά: "Διαφωνώ που της άλλαξαν όλους τους συνεργάτες, αυτό δεν κάνει καλό για την παρουσιάστρια"

Φαίη Σκορδά – Η ερώτηση που έκανε στη Μαρία Φραγκάκη

«Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος “μην πας στη Φαίη, έλα σε μένα;” Ισχύει αυτό που έμαθα; Απλώς θέλω να ξέρω αν ισχύει. Εγώ όλα τα δέχομαι, είμαι πάντα καλοπροαίρετη, αλλά αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Αυτό που γίνεται λίγο προσωπικό και εμμονικό, με στεναχωρεί», είπε η Φαίη Σκορδά στη συνεργάτιδά της με τη Μαρία Φραγκάκη να της απαντά:

«Όχι, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, κάποιες συζητήσεις, αλλά όχι, μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, δεν έγινε τόσο έντονο. Άστο εδώ αυτό!».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Fay’s Time”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR