counter

Φαίη Σκορδά: "Μπορούμε να μην στείλουμε ξανά κάμερα στον κύριο Πλεύρη;… και να παντρευτούν δεν θέλω"

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην κάμερα του ΣΚΑΙ προβλήθηκαν την Πέμπτη 2/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στις δηλώσεις του

«Δεν ήρθα να πάρω τη σύντροφό μου και να κάνω μία βόλτα στη στοά... Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε, ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή τι κάνω εγώ γιατί τον ενδιαφέρει; Στον Κασσελάκη να πάτε» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Για την προσωπική του ζωή ο ίδιος απάντησε: «Αφορά μόνο εμένα δεν αφορά το κοινό. Με βρίζουν στα site έτσι ασχολούνται δεν ασχολούνται με βρίζουν δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου...».

Δείτε επίσης - Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η ενόχλησή του on camera! "Δεν θα κινηθώ νομικά αλλιώς… το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο"

Σε ερώτηση για το αν θα κινηθεί νομικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Όχι αστειεύεστε αλλιώς θα κινηθώ με τον ωραιότερο τρόπο που έχει υπάρξει…. “το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Είμαι κατά της βίας, εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; δεν με απασχολούν ούτε αυτοί, ούτε εσείς, κάνεις δεν με απασχολεί. Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο αυτό έχει το πρόγραμμά μου, κάνετε ανάκριση;… Λοιπόν τελειώσαμε ευχαριστώ…».

Μετά την προβολή του βίντεο η Φαίη Σκορδά είπε πως δεν θέλει να στείλουν ξανά κάμερα στον κύριο Πλεύρη…

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Το τελειώσαμε; μπορούμε να μην ξανά στείλουμε κάμερα στον κύριο Πλεύρη και στο γάμο τους δηλαδή και να παντρευτούν δεν θέλω να μου κάνετε μία προσωπική χάρη έχω κρατηθεί πολύ φέτος να ζήσουν να ευτυχήσουν» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παραπάνω το σχετικό στιγμιότυπο.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR