counter

Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της και τα νούμερα τηλεθέασης

Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της και τα νούμερα τηλεθέασης
Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της και τα νούμερα τηλεθέασης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα και απάντησε για τα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης – Η Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή: "Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι, το έχω παραμελήσει"

Η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Μία σεζόν δημιουργική, μία νέα αρχή. Τα τελευταία χρόνια η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Έχει να κάνει για αυτό που ζούμε σαν κοινωνία. Η μία άσχημη είδηση μετά την άλλη. Τώρα συζητιούνται περισσότερο και βγαίνουν προς τα έξω; Θα ήθελα να μην υπήρχαν όλες αυτές οι ειδήσεις, αλλά όταν έρχονται μπροστά σου; Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι κουβέντες. Προφανώς επειδή είναι αυτή η περίοδος με τις εκλογές. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν.

Οι κουβέντες για βραδινό ξεκίνησαν με το “The Voice”, που ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα κάτι αντίστοιχο. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ στην αρχή ήμουν αρνητική το ευχαριστήθηκα και μου άφησε ωραία γεύση. Τα προηγούμενα χρόνια που είχα κάποιες προτάσεις δεν το έκανα γιατί έπρεπε να γίνεται συνδυαστικά. Δεν είναι εύκολο κι απλό. Δεν θα το έκανα συνδυαστικά ή το ένα ή το άλλο. Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στην βραδινή ζώνη. Να είμαστε καλά Όχι ακόμα», είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια απάντησε για τα σενάρια που θέλουν να αλλάζει ώρα η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ:  

«Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές, έχω διαβάσει και σχετικά ρεπορτάζ χωρίς να τα αμφισβητώ. Σε εμένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν λέω όχι. Είμαι εργαζόμενη, ακούω κι από εκεί και πέρα παίρνω τις αποφάσεις μου».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Πάντα έχω την ίδια αντιμετώπιση. Και στο 50% ήμουν αγχώδης και τώρα. Κάποιες ημέρες είναι καλύτερες και κάποιες όχι. Το χτίζουμε, είναι μια νέα αρχή στον ΣΚΑΙ. Την πιστεύω πολύ κι εγώ κι οι συνεργάτες μου και το κανάλι και θα έρθουν και τα νούμερα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR