counter

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στο "Fay’s Time" μετά τον θάνατο του πατέρα της! "Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας και παππούς"

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 η Φαίη Σκορδά έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, Δημήτρη.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η οικογένειά της βυθίστηκε σε θλίψη και βαρύ πένθος.

Δείτε επίσης - Φαίη Σκορδά: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή της για τον θάνατο του πατέρα της

Αυτές τις ημέρες η εκπομπή "Fay’s Time", στον ΣΚΑΪ, βγήκε κανονικά στον αέρα με τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά να αναλαμβάνουν τα ηνία και η καρέκλα της παρουσιάστριας να είναι άδεια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/2 η Φαίη Σκορδά επέστρεψε μαυροντυμένη στην εκπομπή της και καλησπέρισε τους τηλεθεατές μη μπορώντας να συγκρατίσει την συγκίνησή της.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Που μου δείχνετε τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα… Η μαμά μου βλέπει και της στέλνω τα φιλιά μου και της υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον… εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ το κανάλι και έχοντας εσάς προχωράμε. Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας παππούς. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε πιο δύσκολα. Το σημαντικό είναι τα παιδιά όλων των ανθρώπων να είναι καλά, οπότε για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας. Μόνο να σας κοιτάξω θέλω. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ είμαι εδώ όπως πάντα θα είμαι εδώ, σας ευχαριστώ πολύ» είπε με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια και προχώρησε στην σκαλέτα της εκπομπής της!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την επιστροφή της Φαίης Σκορφά στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ μετά τον χαμό του μπαμπά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR