counter

Φαίη Σκορδά: Αγκαζέ με Σάσα Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά

Φαίη Σκορδά: Αγκαζέ με Σάσα Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά
Φαίη Σκορδά: Αγκαζέ με Σάσα Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά

Έξω από το στούντιο της εκπομπής εθεάθησαν η Φαίη Σκορδά, η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς που αυτές τις μέρες περνούν λίγε στιγμές χαλάρωσης μιας και έχουν μαγνητοσκοπημένες κάποιες εκπομπές των Χριστουγέννων για να πάρουν μια ανάσα από το δύσκολο και απαιτητικό καθημερινό τους πρόγραμμα.

Η παρουσιάστρια αγκαζέ με τη Σάσα Σταμάτη και το Θέμη Γεωργαντά

Οι τρεις συνεργάτες φαίνεται να είναι δεμένοι καθώς περπατούν όλοι μαζί αγκαζέ και ξεσπάνε στα γέλια. Η Φαίη Σκορδά είναι ευτυχισμένη και φαίνεται. Γελάει με όλη της την ψυχή με τις ατάκες της φίλης της Σάσας Σταμάτη και του Θέμη Γεωργαντά και οι τρεις περπατούν μαζί αχώριστοι.

Με άψογο look και στυλάτα παπούτσια

Η Φαίη Σκορδά έκλεψε την παράσταση με το άψογο στυλ της και την εμφάνιση της που δεν παραπέμπει σε έγκυο γυναίκα. Με παπούτσια σε ανδρικό στυλ κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς τα είχε συνδυάσει μοναδικά με total black look και μια μακριά γκρι ζακέτα. Περπατούσε αγκαζέ με τη Σάσα Σταμάτη που μπορεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μην συμπίπτουν οι απόψεις τους και να διαφωνούν αρκετά, ωστόσο διατηρούν πολύ στενές φιλικές σχέσεις.

Η Σάσα Σταμάτη με τα μαλλιά της χτενισμένα προς τα πίσω, ένα στυλ με το οποίο δε μας έχει συνηθίσει, ήταν επίσης καλοντυμένη αφού επέλεξε μια τζιν στενή φούστα που έφτανε ως το γόνατο, μαύρα leather boots και μαύρο σακάκι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR