counter

Ευχάριστα νέα: Γνωστός ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Ευχάριστα νέα: Γνωστός ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς!
Ευχάριστα νέα: Γνωστός ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Eddie Redmayne.

Ο 35χρονος ηθοποιός, 16 μήνες μετά την απόκτηση της πρώτης του κόρης, θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Τα νέα της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε ο ίδιος και η σύζυγός του μέσα από κοινό τους δελτίο τύπου, το οποίο έδωσε ο εκπρόσωπός τους στο αμερικανικό People και το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Eddie και η Hannah Redmayne είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί!».

 Eddie Redmayne

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη μέρα που υποδέχτηκε στον κόσμο την πρώτη κόρη του, τον Ιούνιο του 2016, ο ​Eddie Redmayne είχε εξομολογηθεί πως η πατρότητα που άλλαξε τη ζωή.

«Μου αρέσει να μη δουλεύω. Είναι απίστευτο και καταπληκτικό γιατί περνάω τις πρώτες 4,5 ώρες της ημέρας τους τελευταίους πέντε μήνες με την Iris! Γνωρίζω ότι αυτό είναι προνόμιο γιατί πολλές φορές όταν συζητώ με συναδέλφους μου, επιστρέφουν στο σπίτι μετά από 2-3 μέρες στο σπίτι. Πριν γίνεις γονιός, ακούς τους ανθρώπους να λένε ότι δεν θα χορταίνεις τον ύπνο, ότι χάνεις την ελευθερία σου, αλλά είναι απίστευτο να ξυπνάς στις 3 το πρωί με ταχυπαλμία, με λίγο πανικό, με ένα μικρό χαμόγελο, αλλά πραγματικά το αξίζει!», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR