counter

"Ευτυχώς που δεν μεγαλώνω εγώ τον γιο μου. Γλίτωσε"

"Ευτυχώς που δεν μεγαλώνω εγώ τον γιο μου. Γλίτωσε"
"Ευτυχώς που δεν μεγαλώνω εγώ τον γιο μου. Γλίτωσε"

Ερρίκος Πετιλόν

Οι  περιζήτητες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή και το κρεβάτι του, η  πτώση του από τη χλιδάτη ζωή στην εξαθλίωση και το «μπλέξιμό» του με τα ναρκωτικά ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Δεν ερωτεύτηκα την Στεφανί του Μονακό και την Ούρσουλα Άντρες»

Στις πολύ διάσημες γυναίκες που όχι μόνο γνώρισε αλλά και δημιούργησε σχέση για πολλά χρόνια αναφέρθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν. «Δεν ερωτεύτηκα την Στεφανί του Μονακό, αν και είχαμε σχέση δύο ολόκληρα χρόνια, δεν ξέρω γιατί, δεν μου βγήκε! Δεν έμενα στο παλάτι μαζί της, είχα το δικό μου σπίτι στο Μονακό, το είχε αγοράσει ο πατέρας μου. Ούτε την Ούρσουλα Άντρες την ερωτεύτηκα, και ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Την γνώρισα μέσω ενός κοινού μας φίλου κομμωτή. Πήγα στη σουίτα του ξενοδοχείου που έμενε για να της πω ένα «γεια». Εντυπωσιάστηκα από το «σταριλίκι» της. Εκείνη την ώρα έφευγε και την ρώτησα αν ήθελε να την περιμένω. Είπε ότι καλό θα ήταν να την περιμένω. Αυτό  έκανα. Κάπως έτσι,  ξεκίνησε η σχέση μας.»

Ο Ερρίκος Πετιλόν αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της ζωής του, όταν έχασε όλη του την περιουσία. «Όλοι όσοι νόμιζα πως ήταν φίλοι μου, με παράτησαν εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Δεν κάνω πια παρέα με τέτοιους. Ο καλύτερός μου φίλος σήμερα είναι οικοδόμος!»

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ήταν όταν έμπλεξε στον κόσμο των ναρκωτικών. «Πειραματίστηκα με τα ναρκωτικά και μου έγινε εθισμός. Έφτασα στον πάτο. Για μένα ήταν ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα να μην έχω ζήσει εκείνα τα χρόνια. Κάτι μου δίδαξε αυτή η περιπέτεια. Ντράπηκα πολύ όταν με συνέλαβαν με ναρκωτικά και έπρεπε να βγω και να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη. Σήμερα ψάχνω για δουλειά και δεν ντρέπομαι να το πω.»

«Ευτυχώς που δεν μεγαλώνω εγώ τον γιο μου. Γλίτωσε»

Πριν λίγο καιρό ο Ερρίκος Πετιλόν αποκάλυψε πως έχει έναν γιο, 17 ετών σήμερα,  που ζει με την μητέρα του στη Λατινική Αμερική και συνομιλεί μέσω τηλεφώνου και skype με τον παρουσιαστή. «Ο γιος μου συμμετείχε πρόσφατα σε διαγωνισμό ομορφιάς αλλά δεν πήρε κάποιον τίτλο. Γλίτωσε που δεν τον μεγαλώνω εγώ, έχει μια υπέροχη μητέρα. Ακόμα δεν ξέρει τίποτα για τη ζωή μου, η μητέρα του του έχει πει πως κάποια προβλήματα με κρατούν στην Ελλάδα. Σκοπεύω σύντομα να του εξηγήσω τα πάντα. Μιλάμε για όλα με πολλή άνεση, έχουμε ωραία σχέση.»

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR