counter

Ευρυδίκη: "Παρακολουθώ το γιο μου. Στήνομαι έξω απο το χώρο που βρίσκεται παρότι είναι 16 χρονών"

Ευρυδίκη: "Παρακολουθώ το γιο μου. Στήνομαι έξω απο το χώρο που βρίσκεται παρότι είναι 16 χρονών"
Ευρυδίκη: "Παρακολουθώ το γιο μου. Στήνομαι έξω απο το χώρο που βρίσκεται παρότι είναι 16 χρονών"

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

"Το διαζύγιο μου με το Γιώργο Θεοφάνους με ωρίμασε και μπορώ να πω με προχώρησε κιόλας. Υπάρχουν γεγονότα σταθμοί στη ζωή μας. Και οι άνθρωποι που περνούν από τη  ζωή μας είναι σημαντικοί. Αλίμονο αν συνέβαιναν πράγματα τόσο σοβαρά και έμενα στάσιμη ή πίσω" δήλωσε η Ευρυδίκη, μιλώντας στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Και σχολιάζοντας τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγός της, δήλωσε: "Είναι σημαντικό για τα παιδιά, τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, να έχουν καλές και αρμονικές σχέσεις μεταξύ τους. Στην δική μας περίπτωση δεν έγινε επί τούτου. Υπήρχε και υπάρχει αγάπη. Τα παιδιά του Γιώργου τα θεωρώ και παιδιά μου και τα αγαπώ πολύ"

Στη συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το πιο δύσκολο γεγονός της ζωής της: "‘Έχασα το παππού μου πριν από λίγους μήνες. Ήταν ο πρώτος θάνατος στην οικογένεια. Με ταρακούνησε. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Προσπαθώ να συμβιβαστώ με την ιδέα, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν με νοιάζει για τον  εαυτό μου. Με ενδιαφέρουν οι δικοί μου άνθρωποι, η οικογένεια μου, ο γιος μου".

Πριν από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Τι αγαπάει περισσότερο σ ‘ αυτόν; "Αγαπώ τα πάντα. Καταρχήν έχουμε κοινή ηλικία. Τον περνώ μόνο τρία χρόνια, γιατί πολλοί νομίζουν ότι είναι πιο μικρός. Με μαγεύει με το ταλέντο του… Είναι ο άντρας της ζωή μου".

-Περνάτε κόντρες, καβγαδίζετε; Ο Δημήτρης είχε δηλώσει πως "η σχέση σας είναι επεισοδιακή".

"Όχι, δεν τα έχουμε αυτά. Πριν παντρευτούμε είχαμε περάσει δυο τρείς μικρούς χωρισμούς. Τώρα πια, νομίζω, εννοεί όλα τα καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας όμορφη και πικάντικη. Από το φαγητό που θα φτιάξει και περιμένει τη γνώμη μου μέχρι και τις στιγμές στη σκηνή ή στο πόσο βοηθά ο ένας τον άλλον. Ο Δημήτρης μαγειρεύει κάθε μέρα. Στο σπίτι μαγειρεύει μόνο εκείνος".

"Μου πήρε πολύ χρόνο να το αποφασίσω (σ.σ. να παντρευτούμε). Ήθελα να είμαι σίγουρη, Όσο ήταν μικρός ο Άγγελος, δεν ήθελα να βάλω έναν άλλον άνθρωπο στο σπίτι, έστω και αν ο Δημήτρης που ήταν η μοναδική σχέση μετά το διαζύγιο μου, κατέληξε και σε γάμο τελικά.

Οι δυο τους (σ.σ. Δημήτρης και Άγγελος) τα πάνε πολύ καλά, είναι φιλαράκια. Είναι και μεγάλο παιδί πια ο Άγγελος. Είναι δεκαέξι χρονών. Είμαι υπερπροστατευτική μαμά. Καμιά φορά γίνομαι εκνευριστική, τον παίρνω συνέχεια τηλέφωνο, τον περιμένω έξω από το χώρο που βρίσκεται, τον παρακολουθώ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR