counter

Εύη Βατίδου: Η απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον χωρισμό της

Εύη Βατίδου: Η απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον χωρισμό της
Εύη Βατίδου: Η απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον χωρισμό της

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της, αλλά και στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχω δει τίποτα γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Κρεατάκια, όλα καλά. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ. Σημασία έχει όταν είμαστε παιδιά και έχουμε γονείς, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ μας να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια, γιατί ξέρετε ότι δεν είχαμε/έχουμε καλές σχέσεις. Δεν τον βλέπω συχνά τώρα» είπε σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Aλέξης Kούγιας για τον χωρισμό της Eύης Bατίδου: "Εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε να βρει έναν σύντροφο, ανάλογό της"

Όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Ηλία Κωνσταντίνου, η Εύη Βατίδου ανέφερε: «Χώρισα με τον Ηλία, αυτό το πράγμα τέλειωσε. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, βγάλαμε φωτογραφίες. Όταν βγάζεις με κάποιον φωτογραφίες σημαίνει ότι έχεις σχέση; Είπα από την αρχή ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών σχέσεων».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR