counter

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: "Αν ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, δεν θα ήταν το καλύτερό μου"

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: "Αν ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, δεν θα ήταν το καλύτερό μου"
Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: "Αν ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, δεν θα ήταν το καλύτερό μου"

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε η Εύη Βατίδου.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.

Δείτε επίσης! Αλέξης Κoύγιας: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η μητέρα του όταν γνώρισε την Εύη Βατίδoυ

Όσα είπε η Εύη Βατίδου

«Έχω συνηθίσει η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου. Χώρισαν οι δρόμοι μας με τα παιδιά λόγω των πανεπιστήμιων. Τα έχω σαν αδέλφια μου. Έχει αλλάξει η σχέση με τα παιδιά μου. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πού είναι τα μωρά μου και γελάμε», είπε η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια: «Ο Αλέξης είναι μια χαρά. Τον είδα πρόσφατα, είναι πάρα πολύ καλά. Αν χρειαστεί κάτι από μένα ξέρει που θα με βρει. Μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά και μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Αν δεν με μαλώσει, θα αναρωτηθώ. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός, βοηθάει και του αρέσει η ενασχόληση με τον Δήμο. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του».

Όταν η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν ο Αλέξης Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, απάντησε: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει… Δικαίωμά του. Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά… Ο Αλέξης πολλές φορές λέει άλλα, μετά τα αλλάζει… Τον έχουμε μάθει τον Αλέξη!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR