counter

Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η μητέρα του όταν γνώρισε την Εύη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η μητέρα του όταν γνώρισε την Εύη Βατίδου
Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η μητέρα του όταν γνώρισε την Εύη Βατίδου

Στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε για όλους και για όλα στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας του, όταν γνώρισε την Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης! Αλέξης Κούγιας: "Θέλω μία κυβέρνηση Κασσελάκη πρωθυπουργό, Λάκη Γαβαλά υπουργό δικαιοσύνης και Κοκλώνη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης"

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Η μάνα μου είχε αρχίσει να αγανακτεί κάποια στιγμή που δεν παντρευόμουν. Και ρωτούσε τη γραμματέα μου που την είχα 35 χρόνια αν είναι καλές κοπέλες αυτές που βγαίνω. Κάποια στιγμή γνώρισα την πρώην γυναίκα μου, είχα ένα δικαστήριο στην Πάτρα, εκείνη ήρθε μαζί και είπα να περάσουμε από το σπίτι για να τη γνωρίσει. Μπαίνομε στο σπίτι και της συστήνω την Εύη Βατίδου και στη συνέχεια πάω στην τουαλέτα. Η μητέρα μου περνάει τότε από την τουαλέτα και μου λέει “μου αρέσει πολύ αυτό το κορίτσι”. Το σαλόνι με την τουαλέτα είναι πολύ κοντά και ακούω τη μητέρα μου να ρωτάει  τι εργασία κάνει και απάντησε ότι είναι μοντέλο. Η μητέρα μου είπε “αα κατάλαβα”», είπε ο Αλέξης Κούγιας και ξέσπασε σε γέλια.

«Παρόλα αυτά, την αγάπησε τόσο πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάνε καλά. Λαχταρούσε να έχει τόσο μία νύφη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR