counter

Ευγενία Σαμαρά: “Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά”

Ευγενία Σαμαρά: “Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά”
Ευγενία Σαμαρά: “Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά”

H Ευγενία Σαμαρά το Σάββατο 17/9 παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γεμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» και στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Η λατρεμένη «Στέλλα» από τη σειρά «Σασμός» μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι φανταζόταν πως σε ηλικία 35 ετών θα είναι παντρεμένη με παιδιά κάτι όμως που δεν έχει συμβεί.

Δείτε επίσης - Ευγενία Σαμαρά: H throwback φωτογραφία από τη μεγάλη απόφαση που πήρε – “Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη”

«Στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι…Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;» είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω!» είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR