counter

Ευγενία Μανωλίδου - Νίνα Λοτσάρη: Η συνεργασία "βόμβα" που θα συζητηθεί!

Ευγενία Μανωλίδου - Νίνα Λοτσάρη: Η συνεργασία "βόμβα" που θα συζητηθεί!
Ευγενία Μανωλίδου - Νίνα Λοτσάρη: Η συνεργασία "βόμβα" που θα συζητηθεί!

Ευγενία Μανωλίδου- Νίνα Λοτσάρη 

Η μαέστρος και παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, τελικά,  είχε σοβαρό λόγο που αποφάσισε και φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μια μεγάλη συναυλία στο Badminton, αλλά και μια παράσταση που θα κάνει περιοδεία στο εξωτερικό, ήταν οι "άσσοι" που έκρυβε στο μανίκι της, η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Ευγενία και η ταλαντούχα τραγουδίστρια και χορεύτρια Νίνα Λοτσάρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" θα συναντηθούν στις 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Badminton όπου η μαέστρος θα διευθύνει την ορχήστρα της συναυλίας, με σολίστ τη δημοφιλή show-woman.

Την επόμενη χρονιά, οι δύο κυρίες θα συνεργαστούν  και πάλι, αυτή τη φορά στη μουσικοχορευτική παράσταση "Pisanela" του Γκαμπριέλε ντ’ Ανούτσιο, η οποία θα "ανέβει" στην Κύπρο. Και δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν το νησί της Αφροδίτης για την πρεμιέρα της περιοδείας τους, αφού το έργο αναφέρεται στην Κύπρο την περίοδο του Μεσαίωνα.

Ηρωίδα του έργου μια Ιταλίδα από την Πίζα, ψηλή, αδύνατη και μελαχρινή, ρόλο που θα υποδυθεί η Νίνα Λοτσάρη.

Η Ευγενία Μανωλίδου εδώ και καιρό ασχολείται με τη διασκευή του έργου σε όπερα, μελετώντας προσεκτικά την εποχή που εκτυλίσσεται η ιστορία του Ανούτσιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR