counter

Ευδοκία Τσαγκλή: Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram και το μακροσκελές μήνυμα μετά την είσοδό της στο My Style Rocks

Ευδοκία Τσαγκλή: Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram και το μακροσκελές μήνυμα μετά την είσοδό της στο My Style Rocks
Ευδοκία Τσαγκλή: Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram και το μακροσκελές μήνυμα μετά την είσοδό της στο My Style Rocks

Την πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks έκανε την Πέμπτη (09/03) η Ευδοκία Τσαγκλή. Η πρώην παίκτρια του Big Brother, που τις τελευταίες ημέρες περνάει πολύ δύσκολα, καθώς επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη, θέλησε με μια μακροσκελή της ανάρτηση να στείλει το δικό της μήνυμα και παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μηνύματα στήριξης όλες αυτές τις ημέρες.

«Ένα ροζ πλάσμα ξεπροβάλει από το σκοτάδι! Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχοντας διαβάσει τόσα υπέροχα μηνύματα, η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη. Μου διδάσκετε μια υπερδύναμη του ανθρώπου: να είναι εκεί για τον συνάνθρωπο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Μπορεί να μην σας ξέρω από κοντά όλους, μα πιστεύω πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι που έχουμε συναναστραφεί: είστε κομμάτι μου, και εγώ δικό σας. Ακόμα και ηλεκτρονικά, τα συναισθήματα σας με αγγίζουν. Με βοηθούν τόσο όσα διαβάζω. Και με βοηθάει πολύ να γράφω.. έχει 10 μέρες που γράφω πολύ..

Διαβάστε επίσης: Eυδοκία Tσαγκλή: Περιγράφει για πρώτη φορά όσα βίωσε στα Tέμπη, "Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε"

Αφού λοιπόν μοιραστήκατε μαζί μου τόσο βαθιά μηνύματα, θα σας πάω σήμερα μια βαθιά βόλτα στην ιστορία του χτεσινού outfit (βλ. τελευταίες φωτογραφίες του post). Μπορεί να κάνω ανάλυση μιας επιφανειακής εικόνας, μα στην ουσία αναλύω τον τρόπο που σκέφτομαι και πράττω. Άλλωστε όπως κάνουμε το οτιδήποτε, κάνουμε τα πάντα, και όπως κάνουμε τα πάντα, κάνουμε το οτιδήποτε. Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, ο καθένας βλέπει τον κόσμο διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Eυδοκία Tσαγκλή

Διάβασα όλα σας τα σχόλια στο Instagram και στο YouTube. Με παρομοιάσατε με Strawberry Cake , με Linda Perry, με την μικρή Λουλού, και η Σουλαρα με την χαρά της ζωής! It takes one to know one! Και ας έβαλαν σχεδόν όλοι 1. Μπορεί να είμαι νούμερο, μα είμαι νούμερο 1! Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όλοι και ούτε χρειάζεται..το θέμα είναι να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας! Εμείς που ξέρουμε πως όλα είναι 1! Αφιερώνω το σημερινό concept σε όλα τα πλασματάκια που αγαπούν, σε όλα τα φεστιβαλικά παιδιά των πάρτυ και σε όσους τολμούν και επιμένουν, γιατί αλάνια μου, στο τέλος θα νικήσουμε. Η αγάπη πάντα νικά! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μαζί σας υπάρχω και εγώ» έγραψε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Μάλιστα όπως βλέπουμε, η ίδια μετά την τραγωδία στα Τέμπη αποφάσισε να διαγράψει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της στο Instagram.

Θυμίζουμε πως τα επεισόδια που βλέπουμε στο My Style Rocks με την Ευδοκία Τσαγκλή γυρίστηκαν πριν την τραγωδία στα Τέμπη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR