counter

Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη της δήλωση για το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού

Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη της δήλωση για το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού
Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη της δήλωση για το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή, στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι μεταξύ τους, απασχολώντας μάλιστα τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.  Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος τραγουδιστής, σήμερα δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους, μιας και οι δυο τους, έχουν προχωρήσει τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική τους.  

Η Ευαγγελία Αραβανή, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret, ρωτήθηκε και για το τροχαίο ατύχημα που οδήγησε τον Ηλία Βρεττό στο νοσοκομείο. Η ίδια θέλοντας να μην αναφερθεί ιδιαιτέρως στο θέμα, ανέφερε για τον πρώην σύντροφό της: «Σε οποιονδήποτε άνθρωπο και να συμβεί κάτι τέτοιο εύχεσαι να είναι καλά. Τα καλύτερα εύχομαι».  

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε ανοιχτά και για όλους όσους στο παρελθόν, ταύτιζαν το ταλέντο της με την εξωτερική της εικόνα.  

 «Σίγουρα μπορεί να είχαν ειπωθεί τέτοια σχόλια στο παρελθόν, ότι δεν είναι παρά άλλη μία όμορφη ξανθιά. Θα μπορεί να μιλήσει; Θα έμεναν μόνο στην εικόνα; Δεν ήταν το καλύτερο μου το να πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι μόνο όμορφη. Θεωρώ όμως ότι αργά ή γρήγορα θα δείξεις τι αξίζεις. Σίγουρα κι εγώ δεν ήμουν όπως πριν από πέντε χρόνια», ανέφερε στην εφημερίδα.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR