counter

Εύα Καϊλή: Στη φυλακή και ο σύντροφός της – Ελεύθερος ο πατέρας της

 Εύα Καϊλή: Στη φυλακή και ο σύντροφός της – Ελεύθερος ο πατέρας της
Εύα Καϊλή: Στη φυλακή και ο σύντροφός της – Ελεύθερος ο πατέρας της

Και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή συνελήφθη σήμερα μετά από ένταλμα της αστυνομίας στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με τη βελγική L’ Echo, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, είναι συνεργάτης ετέρου ευρωβουλευτή, και μετά τη σύλληψή του αναμένεται να οδηγηθεί εντός 48 ωρών στον φυσικό δικαστή.

Παράλληλα ο πατέρας της Εύας Καϊλή Αλέξανδρος αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε επίσης - Εύα Καϊλή: Συνελήφθη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Ευρωβουλευτή είχε οδηγηθεί για ανάκριση, αφού τον έπιασαν με βαλίτσα γεμάτη με μετρητά, φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών.

Κρατούμενη παραμένει όμως η Εύα Καϊλή, για το διαβόητο πλέον Qatar-gate, δηλαδή την επιχείρηση της Αραβικής χώρας να «εκμαιεύσει» θετικές για το ίδιο αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου ή/και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε καθεστώς σύλληψης βρίσκεται επίσης ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και ένας λομπίστας από τις Βρυξέλλες που μαζί με την ευρωβουλευτή και τον σύντροφό της θα οδηγηθούν στο δικαστήριο ενώ με όρους αφέθηκε ελεύθερος και ο ΓΓ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βισεντίνι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR