counter

Εύα Καϊλή: Ο πατέρας που την στήριξε, η ποιήτρια μητέρα και η αδερφή της

Εύα Καϊλή: Ο πατέρας που την στήριξε, η ποιήτρια μητέρα και η αδερφή της
Εύα Καϊλή: Ο πατέρας που την στήριξε, η ποιήτρια μητέρα και η αδερφή της

Το θέμα των ημερών είναι αναμφίβολα το σκάνδαλο με την Εύα Καϊλή για το Qatar. Όπως είναι αναμενόμενο, οι Αρχές έχουν κάνει έρευνα σχετικά με το ποιος είναι ο οικογενειακός της περίγυρος και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή: Αυτή είναι η βαλίτσα με τα χρήματα που κουβαλούσε ο πατέρας της όταν τον έπιασαν οι βελγικές αρχές

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο πατέρας της 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα την στήριξε πάρα πολύ τον καιρό που η Εύα ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, ο πατέρας της, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.

Εύα Καϊλή: Η μητέρα της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Η Μαρία Ιγνατιάδου, μητέρα της Εύας Καϊλή γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Έζησε τα σχολικά της χρόνια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Επέτυχε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά δε φοίτησε. Αποφοίτησε από τη σχολή Διακόσμησης Δημητρέλη. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο ΑΠΘ (Φ. Λέσχη). Φοίτησε για ένα χρόνο στο κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο για 8 χρόνια. Συμμετείχε περιστασιακά στη θεατρική ομάδα “Παράθλαση” της Μόνας Κιτσοπούλου. Αραιά και πού, έγραφε θεατρικά κείμενα και πιο συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια ποίηση.

Εύα Καϊλή: Η αδερφή της

Η αδελφή της Εύας, Μανταλένα Καϊλή δηλώνει σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας και ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας MADE.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR