counter

Εύα Καϊλή: Η αδελφή της, Μανταλένα έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ για την κρατούμενη

Εύα Καϊλή: Η αδελφή της, Μανταλένα έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ για την κρατούμενη
Εύα Καϊλή: Η αδελφή της, Μανταλένα έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ για την κρατούμενη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «S» και της Σάσας Σταμάτη η αδελφή της, Εύα Καϊλή, Μανταλένα πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίµ του Θαυµατουργού στη Νέα Μάκρη προκειμένου να προσευχηθεί για την αδελφή της  και να πάρει δύναμη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά τους.

Εύα Καϊλή - Η αδελφή της, Μανταλένα έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ

Συγκεκριμένα, η αδελφή της Ελληνίδας πολιτικού, έκανε τάµα για να κυλήσουν όλα ομαλά το επόµενο διάστηµα και να τελειώσουν οι δυσάρεστες περιπέτειες της ευρωβουλευτού στις Βρυξέλλες.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Εύα Καϊλή αντλεί δύναµη από την κόρη της, Αριάδνη, η οποία της λείπει όσο τίποτα, ενώ τη µικρή έχει αναλάβει ο πατέρας της Εύας και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος πριν από λίγες ηµέρες (µε βραχιολάκι, όπως αποφάσισαν οι Αρχές του Βελγίου).

Αξίζει να θυμίσουμε πως η πολιτικός κρίθηκε προφυλακιστέα ξανά πριν από δέκα ηµέρες, παρά την αλλαγή της υπερασπιστικής της γραµµής και την έµφαση που έδωσε στη µητρότητα, καθώς οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου δεν δέχτηκαν το αίτηµα για αποφυλάκιση µε βραχιολάκι.

Πηγή φωτογραφιας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR