counter

Eurovision 2023: Τι είπε ο Victor Vernicos μετά την πρώτη πρόβα, "Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε"

Eurovision 2023: Τι είπε ο Victor Vernicos μετά την πρώτη πρόβα, "Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε"
Eurovision 2023: Τι είπε ο Victor Vernicos μετά την πρώτη πρόβα, "Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε"

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Victor Vernicos, που είναι σε εντατικές προετοιμασίες για τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Ο Victor Vernicos, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «What they say», μίλησε την Τετάρτη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρώτη πρόβα που έκανε, αλλά και στο πώς νιώθει λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης: Victοr Vernicοs: Η ανάρτηση και το μήνυμα μετά την πρώτη πρόβα της Ελλάδας για την Eurοvision 2023

«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι!

Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ κάθε φορά που το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους.

Χθες ήταν η πρώτη πρόβα στη σκηνή. Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε» είπε ο Victor Vernicos.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν βρίσκεται εκεί η οικογένεια του, ο Victor Vernicos απάντησε: «Ναι έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι δύο αδελφές μου στις 9 Μαΐου. Γενικότερα, δεν έχω περάσει κάποια περίοδο άγχους, από τότε που ήρθαμε στο Λίβερπουλ. Όλοι γενικώς με ενθαρρύνουν και εγώ τους ενθαρρύνω. Όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR