counter

Eurovision 2023: Τι δείχνουν τα γραφεία στοιχημάτων μετά την πρώτη πρόβα του Victor Vernicos;

Eurovision 2023: Τι δείχνουν τα γραφεία στοιχημάτων μετά την πρώτη πρόβα του Victor Vernicos;
Eurovision 2023: Τι δείχνουν τα γραφεία στοιχημάτων μετά την πρώτη πρόβα του Victor Vernicos;

O Victor Vernicos εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Λίβερπουλ βρίσκεται και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Μάλιστα νεαρός τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «What they say» έκανε την πρώτη του πρόβα επί σκηνής και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία του.

«Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ κάθε φορά που το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους.

Χθες ήταν η πρώτη πρόβα στη σκηνή. Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

Ρίξτε μια ματιά! Eurovision 2023: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Victor Vernicos – Τι δείχνουν τα προγνωστικά μετά την πρώτη πρόβα της Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα», η συμμετοχή του Victor Vernicos θα κριθεί ιδιαίτερα στον ημιτελικό και ίσως η Ελλάδα να βρεθεί εκτός τελικού Eurovision.

Τα γραφεία στοιχημάτων δείχνουν την Ελλάδα στην 10η θέση, δηλαδή στο όριο για να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Να θυμίσουμε ότι στον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα θα διαγωνιστούν 16 χώρες και το χρυσό εισιτήριο θα πάρουν οι 10.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν για την Eurovision:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR