counter

Eurovision 2019: Δείτε την Ελένη Φουρέιρα έτοιμη για τη βραδιά του τελικού

Eurovision 2019: Δείτε την Ελένη Φουρέιρα έτοιμη για τη βραδιά του τελικού
Eurovision 2019: Δείτε την Ελένη Φουρέιρα έτοιμη για τη βραδιά του τελικού

Λίγη ώρα έχει απομείνει μέχρι την έναρξη της Eurovision 2019.
 
Εκτός από τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του Τελ Αβίβ θα εμφανιστούν σημαντικές προσωπικότητες που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο θεσμό της Eurovision τα προηγούμενα χρόνια, σε μια ενότητα που ονομάζεται Eurovision Legends. Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα.
 
Η εκρηκτική τραγουδίστρια μπορεί να έφτασε ένα βήμα πριν την πρωτιά, αλλά ξεχώρισε με την εμφάνισή της που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη κάθε Eurofan.
 
H περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το γνωστό "Dancing Lasha Tumbai", με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007, ενώ στη συνέχεια, όλοι οι καλλιτέχνες θα πουν το "Hallelujah" με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το μακρινό 1979.
 
Όσο για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα επι σκηνής; Θα φορέσει δημιουργία που ετοίμασε ο σχεδιαστής που την έντυσε και στον περσινό διαγωνσιμό, ο Vrettos Vrettakos.
 
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, φοράει ήδη μια ολόσωμη διάφανη φόρμα, κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski, που αφήνει ακάλυπτα πολλά σημεία του σώματός της, ενώ τα μαλλιά της είναι αρκετά μακριά.
 
Δείτε το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα στα backstage της Eurovision 2019:
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR