counter

Eurovision 2018: Δείτε τις φωτογραφίες από τη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού!

Eurovision 2018: Δείτε τις φωτογραφίες από τη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού!
Eurovision 2018: Δείτε τις φωτογραφίες από τη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού!

Ο 63ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2018 βρίσκεται προ των πυλών προκειμένου να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μέρα του ημιτελικού και του τελικού!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Altice Arena, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας μετά τη νίκη του Σαλβαντόρ Σομπράλ με το τραγούδι « Amar pelos dois» Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Πορτογαλία!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram βλέπουμε για πρώτη φορά εικόνες από τον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού!

Συγκεκριμένα, η Altice Arena  έχει χωρητικότητα είκοσι χιλιάδων θεατών, κάνοντας την, τον μεγαλύτερο κλειστό χώρο εκδηλώσεων στην Πορτογαλία και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη! Η αρένα βρίσκεται στην «καρδιά» του Parque das Nações, μιας περιοχής στα βορειοανατολικά της Λισαβόνας, όπου φιλοξένησε την Expo ’98! Το σχήμα της αίθουσας  θυμίζει ένα μεγάλο καβούρι που φέρει πιατάκι ή πέταλο, ενώ η οροφή κάθεται πάνω σε ένα ξύλινο πλέγμα, σχεδιασμένο σε σχήμα κάρακος!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού!

Altice Arena Altice Arena!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR